ПРОТОКОЛ

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

Про внесення змін до районної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2018 рік.

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Про затвердження звіту про виконання районного бюджету Сумського району за І півріччя 2018 року.

Додаток 1

Додаток 2-3

Додаток 4

Додаток 5

Про внесення змін до рішення 21 сесії Сумської районної ради сьомого скликання від 15.06.2018 р. «Про визначення замовником будівництва об`єкта «Амбулаторія первинної медичної допомоги за адресою: вул. Центральна, 8А, с. Кияниця, Сумського району, Сумської області (нове будівництво)»

Про внесення змін до Програми розвитку туризму в Сумському районі на 2018-2022 роки.

Додаток 1- 4

Про затвердження Програми розвитку інфраструктури Сумського району у 2018 році.

Про внесення змін до Програми проведення основних культурно - мистецьких заходів на 2018 рік.

Додаток 1- 3

Про внесення змін до Програми розвитку малого підприємництва в Сумському районі на 2017 – 2018 роки.

Додатки 1

Додатки 2

Про внесення змін до районної програми «Розвитку закладів охорони здоров’я Сумського району на 2017-2019 роки»

Додатки

Про внесення змін до районної програми оздоровлення та відпочинку дітей  на 2018 рік.

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Про інформацію керівника Сумського районного відділу поліції щодо результатів діяльності за І півріччя 2018 року

Про внесення змін до  Комплексної районної програми «Правопорядок на 2016-2020 роки»

Додатки

Про внесення змін до рішення сесії Сумської районної ради від 21.04.2016 «Про затвердження Програми приватизації (відчуження) майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Сумського району на 2016 рік» та делегування власних повноважень стосовно приватизації.

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Про затвердження Програми профілактики сказу в Сумському районі на 2018 – 2022 роки.

Программа

Додаток 1-10

Додаток 11

Додаток 12

Про внесення змін до рішення шістнадцятої сесії Сумської районної ради сьомого скликання від 17.11.2017 

«Про затвердження структури та штатної чисельності працівників комунального закладу Сумської  районної

ради – Сумська районна бібліотека»

Додаток

Про внесення змін до Районної цільової програми підтримки індивідуального житлового будівництва  «Власний дім» на 2017-2018 роки.

Про внесення змін до рішення двадцятої сесії сьомого скликання Сумської районної ради від 05. 04.2018 « Про  створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Сумської районної ради Сумської області» та  затвердження Статуту».

Про внесення змін до рішення Сумської районної ради від 15.12.2015 р. «Про утворення та обрання постійних  комісій Сумської районної ради сьомого скликання».

Про погодження клопотання на отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного  вивчення піску Західної ділянки Могрицького родовища в Сумській області.

Про внесення змін до Районної програми з реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2017 – 2018 роки.

Про Районну програму діагностики, лікування та профілактики вірусних гепатитів «Антигепатит» на 2018-2023 роки.

Про Районну програму розвитку кардіологічної та реабілітаційної допомоги в Сумському районі на 2018-2022 роки.

Про скасування регуляторного акту.

Про безоплатну передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Сумського району майна Біловодського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І ступеня – дошкільний навчальний заклад» Сумської районної ради Сумської області у комунальну власність територіальних громад Хотінської селищної та Біловодської сільської рад.

Про безоплатну передачу окремого майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Сумського району у комунальну власність територіальної громади Верхньосироватської сільської ради.

Про внесення змін до складу президії Сумської районної ради сьомого скликання.

 

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею – 9,0121 га земель сільськогосподарського призначення, державної власності (рілля) для подальшого продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) для ведення фермерського господарства (код КВЦПЗ – 01.02) розташованої за межами населеного пункту на території Битицької сільської ради Сумського району Сумської області.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею – 13,9925 га земель сільськогосподарського призначення, державної власності (рілля) для подальшого продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) для ведення фермерського господарства (код КВЦПЗ – 01.02) розташованої за межами населеного пункту на території Битицької сільської ради Сумського району Сумської області.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею – 17,2251 га земель сільськогосподарського призначення, державної власності (сіножаті) для подальшого продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) для ведення фермерського господарства (код КВЦПЗ – 01.02) розташованої за межами населеного пункту на території Битицької сільської ради Сумського району Сумської області.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільського-сподарського призначення приватної власності для ведення товарного сільськогосподарського вироб-ництва, розташованих за межами населених пунктів на території Біловодської сільської ради Сумського району Сумської області.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок наданих громадянам для ведення особистого селянського господарства на території Біловодської сільської ради Сумського району Сумської області.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільсько господарського призначення приватної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованих за межами населених пунктів на території Біловодської сільської ради Сумського району Сумської області.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок наданих громадянам для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та для ведення особистого селянського господарства на території Кекинської сільської ради Сумського району Сумської області.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває у власності гр. Єрьоміна Володимира Михайловича для ведення особистого селянського господарства, розташованої на території Кияницької сільської ради Сумського району Сумської області.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, розташованої на території Косівщинської сільської ради Сумського району Сумської області, яка належала Кривомаз Вірі Андріївні.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок (паю), наданих гр. Дорошенко Тетяні Іванівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів на території Миколаївської сільсь-кої ради Сумського району Сумської області. 

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та для ведення особистого селянського господарства, розташованих на території Нижньосироватської сільської ради Сумського району Сумської області, які належали гр. Калашник Миколі Васильовичу.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок гр. Лободюк Павла Єгоровича для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та для ведення особистого селянського господарства на території Низівської селищної ради Сумського району Сумської області. 

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої на території Олексіївської сільської ради Сумського району Сумської області, яка належить Петренко Ніні Олексіївні.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, гр. Ребець Лідії Миколаївни для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Стецьківської сільської ради Сумського району Сумської області.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, гр. Криводуб Надії Григорівни, Новітченко Анатолія Григоровича, Новітченко Віктора Григоровича, Новітченко Тетяни Володимирівни, Трегуб Раїси Григорівни для ведення особистого селянського господарства на території Северинівської сільської ради Сумського району Сумської області.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва розташованих на території  Шпилівської сільської ради Сумського району Сумської області, які належали гр. Бондаренко Ганні Юхимівні.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок наданих в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю „Шпилівське” для ведення товарного сільсько-господарського виробництва на території Шпилівської сільської ради Сумського району Сумської області.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею -11,5483 га, земель сільськогосподарського призначення державної власності для подальшого продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код 01.01), розташованої за межами населеного пункту на території Юнаківської сільської ради Сумського району Сумської області.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею -15,3416 га, земель сільськогосподарського призначення державної власності для подальшого продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код 01.01), розташованої за межами населеного пункту на території Юнаківської сільської ради Сумського району Сумської області.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею -16,7692 га, земель сільськогосподарського призначення державної власності для подальшого продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код 01.01), розташованої за межами населеного пункту на території Юнаківської сільської ради Сумського району Сумської області.

Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Сумського району на 2018  рік.

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

 

Ви тут: Головна сторінка ДОКУМЕНТИ Рішення сесій 7 скликання Рішення 22 сесії (06.09.2018)