Лісівників Сумського району привітали з професійним святом

WhatsApp Image 2024-09-13 at 12.29.52.jpeg - 76.17 KB

 

Щорічно, у третю неділю вересня, Україна відзначає День працівника лісу – свято людей, які своєю працею зберігають і примножують наші природні багатства, забезпечують екологічну безпеку, стабільність та розвиток країни. З нагоди прийдешнього свята голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО разом із начальником Сумської районної військової адміністрації Михайлом МЕЛЬНИКОМ висловили щиру подяку працівникам лісового господарства за їхню сумлінну працю та незламну віру у майбутнє.

«Праця лісівників – це внесок у захист нашої Батьківщини, це турбота про майбутні покоління. Працівники лісів Сумського району завжди були надійними захисниками наших природних багатств, і сьогодні вони вкладають сили в те, щоб Україна залишалася зеленою, квітучою, міцною та незалежною. В тяжких умовах сьогодення це надзвичайно складно, іноді небезпечно, але попри всі виклики вони продовжують свою справу», – зазначив голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО.

Начальник Сумської районної військової адміністрації Михайло МЕЛЬНИК додав: «В умовах війни праця лісівників – це не просто робота, це служіння країні. Кожен з них важлива частина великого механізму, що забезпечує стабільність нашого регіону. Бажаємо всім причетним до свята здоров'я, сили духу, благополуччя і мирного неба над головою. Їхня праця зміцнює нашу державу».

На знак вдячності за високий професіоналізм та значний внесок у розвиток лісового господарства почесними грамотами та подяками голови районної ради та адміністрації були відзначені працівники лісових господарств Сумського району – лісничий, майстри лісу, електромонтер та водій автотранспортних засобів.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Лісівників Сумського району привітали з професійним святом