Геннадій Демʼяненко: «Ми пишаємося нашою військовою розвідкою»

WhatsApp Image 2024-09-06 at 19.43.31.jpeg - 114.51 KB

 

Сьогодні ми вшановуємо тих, хто стоїть на невидимому фронті боротьби за свободу та незалежність нашої держави, тих, хто несе на своїх плечах надзвичайну відповідальність за життя мільйонів українців. 7 вересня військові розвідники відзначають професійне свято – День воєнної розвідки України!

Вони – очі й вуха нашої армії, які бачать і чують те, що приховане від інших. Їхні знання, досвід і мужність – це надійна опора для всієї держави. Пам'ятаймо та шануймо кожного розвідника, який віддав своє життя заради безпеки України! Їхній подвиг назавжди залишиться у наших серцях і буде надихати наступні покоління захисників Батьківщини.

«Дорогі розвідники, бажаємо вам здоров'я, непохитної віри у власні сили, невичерпного джерела енергії та надійного тилу. Нехай кожен ваш крок буде вдалим, кожна операція – успішною, а кожне рішення – правильним. Пам'ятайте, що ви – невидимі герої, від яких залежить майбутнє нашої держави. Зі святом вас! Слава Україні! Слава її героям!» – побажав військовим розвідникам голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Геннадій Демʼяненко: «Ми пишаємося нашою військовою розвідкою»