Вітання із Днем міста Суми від голови Сумської районної ради Геннадія Дем'яненка

WhatsApp Image 2024-09-06 at 10.40.53.jpeg - 157.42 KB

 

Що робить Суми особливим для кожного сумчанина? Це місто, де кожна вулиця дихає історією, де парки і сквери зберігають дитячі спогади, а вечори наповнені затишком і теплом. Це місце, де кожен містянин будує свої мрії, зустрічає світанки і знаходить відповіді на найважливіші питання. Суми – це місто, яке об'єднує і надихає.

Сьогодні, 7 вересня, сумчани відзначають особливий день – День міста. Це свято не лише для тих, хто народився і виріс тут, але й для всіх, хто своєю працею, теплом і турботою сьогодні продовжує традиції, працює на благо Сум і сумчан та творить майбутнє цього міста.

Суми – це місто з багатою історією, неповторною культурою і сильними людьми. За століття воно пережило багато, та завжди залишалося вірним своїм традиціям і цінностям. І саме Суми стали одним із перших міст, яке мужньо відбило ворога на початку повномасштабного вторгнення, довівши, що дух наших людей незламний. Ми пишаємося тим, що це місто є не тільки адміністративним центром Сумського району, але й серцем нашої області, місцем, де кожен відчуває гордість за свій край.

«Зі святом, дорогі сумчани! З Днем міста Суми! Нехай цей день надихає кожного з вас на нові звершення, на добрі справи і зміцнення єдності Сумської громади. Бажаємо вам незламної віри у мирне майбутнє нашого краю, міцного здоров'я, благополуччя, гармонії у ваших родинах!» – привітав голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Вітання із Днем міста Суми від голови Сумської районної ради Геннадія Дем'яненка