«У Сумах повинен бути єдиний підрозділ ДФТГ», – голова Сумської районної ради Геннадій Дем'яненко

WhatsApp Image 2024-07-19 at 15.41.34.jpeg - 1.60 MB
 
Голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО відвідав  військові навчання сумських добровольчих формувань з тактичної стрільби. Під час заходу він висловив позицію про необхідність оптимізації організаційно-командної структури добровольчих формувань міста Суми Сумського району.
 
«Беззаперечний факт колосального вкладу добровольчих формувань в оборону м. Суми, кожної громади району та загалом області. І зробили це вони в найтяжчі перші дні та місяці повномасштабного вторгнення. Шана їм та низький уклін. Але війна вносить свої корективи. Сили оборони та безпеки наразі потребують додаткового комплектування, особливо підготовленими добровольцями. На початку минулого року дев'ять міських добробатів вже було переформатовано в чотири. Наразі в м. Суми назріла їх оптимізація до одного. Загалом необхідно вибудувати їх вертикальну організацію, передбачивши ефективне загальне управління та командування. Із чітким підпорядкуванням нижчестоящих підрозділів вищестоящим, єдиноначальності та беззаперечної військової дисципліни. І про кількісне скорочення мова не йде. За безпеку наші мешканці можуть не хвилюватися. Об'єднання та структуризація ДФТГ лише підвищить якість обороноздатності», - прокоментував Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО. 
 
Нагадаємо, що нещодавно захисників сумського неба нагородили до Дня Української Державності. В. о. міського голови Артем КОБЗАР вручив військовослужбовцям почесні відзнаки «За заслуги перед містом» III ступеня. За проявлені мужність і відвагу під час захисту територіальної цілісності та суверенітету України від збройної агресії російської федерації, виконання конституційного обов'язку, за оборону міста відзначили: Андрія Антуфьєва, Владислава Вознійчука, Сергія Гвоздьова, Юрія Гурина, Олександра Перванова, Володимра Спасьонова, Віталія Чегринця та Сергія Мілюкова.
 
Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ «У Сумах повинен бути єдиний підрозділ ДФТГ», – голова Сумської районної ради Геннадій Дем'яненко