Сумський район відзначає День Української Державності

WhatsApp Image 2024-07-15 at 07.37.02.jpeg - 31.05 KB

 

Сумська районна рада вітає жителів району, українців та українок зі святом, яке об'єднує всіх нас навколо справжньої духовної радості та національної ідеї, є важливим етапом очищення суспільства й поваги до вічних цінностей. У 2024 році День Української Державності вперше відзначається 15 липня. Раніше – 28 липня, але з переходом на новоюліанський календар, свято було перенесено. Цей день традиційно прив'язаний до Дня хрещення Київської Русі – України.

Сьогодні ми разом об'єднані і боремося за волю і незалежність рідної землі, очищуємо її від російських окупантів, впевнено йдемо до Перемоги над ворогом, який бажає позбавити нас історії, культури та самобутності. Але українці більше ніколи і нікому не подарують своєї української державності, яка означає тисячолітню історію народу, десятків поколінь зі своєю рідною солов’їною мовою та звичаями, традиціями та культурою, своїм військом і зі своїми Героями.

В цей день особлива вдячність за тих, хто віддав життя за незалежність України та за всіх, хто міцно стоїть на захисті наших цінностей сьогодні. Нехай свято Дня Української Державності наповнить ваші серця надією та вірою у майбутнє нашої країни. Спільно ми зможемо побудувати сильну, процвітаючу Україну на основі справедливості та демократії. Щастя, здоров'я та миру вашим родинам! Пам'ятаймо – ми живемо у чудовій країні! Слава Україні!

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Сумський район відзначає День Української Державності