У Сумському районі відзначили державних службовців

WhatsApp Image 2024-06-24 at 12.03.57.jpeg - 997.56 KB

 

Указом Президента України від 04 квітня 2003 року № 291/2003 в Україні встановлено День державної служби України, який щорічно відзначається 23 червня. З нагоди професійного свята, зі словами вдячності та найкращими побажаннями, до державних службовців звернулися т.в.о. начальника Сумської районної військової адміністрації Михайло МЕЛЬНИК та голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО.

На початку заходу Михайло МЕЛЬНИК виступив з вітальним словом,  зазначивши, що державна служба – це, перш за все, щоденна важлива та відповідальна місія перед Україною та перед людьми. Він подякував державним службовцям за самовіддану працю на благо Сумського району, за чесну службу, належне виконання службових обов’язків і вірність присязі. Так, Подяки голови Сумської районної державної адміністрації оголошені керівнику апарату Сумської РДА Олені БОГАТИР, начальниці відділу освіти, культури, туризму, охорони здоров'я, молоді та спорту Сумської РДА Ользі БОРЗЯНИЦІ, головному спеціалісту відділу фінансового забезпечення – бухгалтеру апарату Сумської РДА Ользі СКРИПЧЕНКО, головному спеціалісту відділу організаційної роботи та управління персоналом апарату Сумської РДА Миколі ІВАНЮКОВУ та головному спеціалісту відділу цивільного захисту населення, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Сумської РДА Вікторії ПІДЛІСНІЙ.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та зразкове виконання посадових обов'язків держслужбовці також були відзначені і Сумською районною радою. Зокрема, Відзнакою Сумської районної ради нагороджено начальницю відділу фінансів Сумської РДА Ганну АНДРІЙЧУК, Грамотами  Сумської районної ради – заступницю начальника управління соціального захисту населення Сумської РДА Тетяну ВАКУЛУ, начальницю відділу документального та інформаційного забезпечення апарату Сумської РДА Оксану ТЮТЮН та головного спеціаліста з проведення внутрішнього аудиту Сумської РДА Вікторію САЛІЄНКО.

«Важливо те, що попри важкі роки повномасштабної війни, державні службовці продовжують забезпечувати розвиток, якісне життя та нормальне функціонування прикордонного Сумського району, вони залишаються на місцях, працюють, разом зі Збройними Силами відстоюють інтереси країни, наближають нашу Перемогу. Бажаємо держслужбовцям зберегти людську довіру, щоб їх праця була визнана та оцінена належним чином, нехай сили та знання, які вони вкладають щоденно, надають Україні стійкості і впевненості» – сказав голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ У Сумському районі відзначили державних службовців