У Сумському районі відзначено призерів Кубку України із велосипедного туризму

WhatsApp Image 2024-05-17 at 14.41.52.jpeg - 839.75 KB

 

9-12 травня у Бучі пройшов Кубок України із велосипедного туризму. Спортсмени змагалися на дистанціях "Велокрос", "Тріал", "Фігурне водіння велосипеду" та "Смуга перешкод". Збірна Сумської області достойно представила наш регіон та стала срібним призером (старша команда) та бронзовим призером (молодша група) у загальному заліку.

«Сьогодні відзначили нашу молодь за їх здобутки на Кубку України із велосипедного туризму. Дякуємо спортсменам та їх тренерам за те, що попри нелегкі часи для Сумського району та і країни в цілому, вони продовжують популяризувати та розвивати спорт, розвиватися самі, приймати участь у змаганнях та перемагати! Вони, без перебільшення, гордість нашої Сумщини. Відзначили і голову Миколаївської сільської громади, Сергія САМОТОЯ, подякували за плідну працю, підтримку молодого покоління, особистий внесок у розвиток територіальної громади. Приємно бачити перед собою молодь, яка прагне бути здоровими, бо спорт – це здоров'я, а діти – наше майбутнє!» – прокоментував голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО.

Зокрема, Подяки Управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації та Грамоти Сумської районної ради вручені директорці комунального закладу «Центр позашкільної освіти» Миколаївської сільської ради Сумського району КОТЬКАЛО Євгенії Сергіївні,  тренерам відповідного закладу Роману КУЦЕНКУ, Віктору КОНДРАТЕНКУ та тренеру комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Олександру ПИЛИПЧУКУ. Подяки голови Сумської районної державної адміністрації оголошені дванадцятьом спортсменам, вихованцям комунального закладу: ДУБИЦЬКОМУ Олександру, БАЛАБІ Ярославу, ВЕЛИКОДНОМУ Артему, АТАМУРАТОВІЙ Даніеллі, КУЦЕНКО Анастасії, ПАЛАЖЕНКО Катерині, ЮЩУКУ Назару, ЧОРНОШТАНУ Назару, ЛУК’ЯНЕНКУ Андрію, КОРНІЄНКУ Станіславу; вихованцям КЗ СОР – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю РАДЧЕНКО Іллі, МЕЛЬНИК Валерії.

 

WhatsApp Image 2024-05-17 at 14.39.17.jpeg - 1.26 MB

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ У Сумському районі відзначено призерів Кубку України із велосипедного туризму