Сумська районна рада відзначила військових, поліцейських, енергетиків, рятувальників, лікарів та волонтерів

WhatsApp Image 2024-05-13 at 15.14.45.jpeg - 94.34 KB

 

Днями під головуванням голови Сумської районної ради Геннадія ДЕМ'ЯНЕНКА відбулось засідання двадцять сьомої сесії районної ради. Депутатський корпус ухвалив рішення про нагородження шістнадцятьох військовослужбовців (шістьох посмертно), працівників Національної поліції України (одного посмертно), енергетиків, а також рятувальників, лікарів та волонтерів. Попередньо всі кандидатури були погоджені комісією з нагородження Сумської районної ради.

«Дякую депутатам за підтримку рішення про нагородження наших громадян. Відзначили військових за їх відданість та мужність, захист Батьківщини, поліцейських за їх роль у збереженні безпеки в районі. На жаль, сімох з них посмертно. Пам'ятаємо й про тих, хто працює у життєво важливих сферах. Було визнано заслуги енергетиків, які невпинно працюють, щоб забезпечувати наш район електроенергією, незважаючи на системні ворожі обстріли. Рятувальники, лікарі та волонтери теж отримали оцінку за свою важливу роботу у збереженні життів та допомогу людям в умовах воєнної агресії. Присвоєно звання «Почесний громадянин Сумського району» голові прикордонної Хотінської громади Миколі ТОРЯНИКУ. Микола Іванович на чолі громади двадцять три роки, здобув заслужене визнання, неспинно підтримує мешканців та військових. У нинішніх надскладних умовах він продовжує показувати громадянську та службову мужність, відданість та працездатність. Ця нагорода не лише його, а й подяка всій Хотінській громаді. Ми пишаємося нашими жителями та щиро вітаємо їх з цим заслуженим визнанням. Сумуємо за тими, хто віддали своє життя заради миру та свободи України», – прокоментував голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО.

Загалом, на сесії депутати присвоїли чотири звання «Почесний громадянин Сумського району», нагородили дев'ятьох громадян Почесними відзнаками «За особливі заслуги перед громадою Сумського району» І ступеня, вісьмох – ІІ ступеня, п'ятьох – ІІІ ступеня.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Сумська районна рада відзначила військових, поліцейських, енергетиків, рятувальників, лікарів та волонтерів