На сесії Сумської районної ради заслухано щорічний звіт керівника Сумської районної військової адміністрації

WhatsApp Image 2024-01-22 at 13.36.04.jpeg - 171.87 KB

 

На черговому засіданні сесії Сумської районної ради, яка відбулася 19 січня 2024 року, заслухано публічний звіт тимчасово виконуючого обов'язки голови Сумської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Михайла МЕЛЬНИКА за підсумками 2023 року.

У своєму звіті Михайло МЕЛЬНИК доповів про стан виконання Програми економічного та соціального розвитку Сумського району, виконання місцевих бюджетів та делегованих районною радою повноважень за 2023 рік. Михайло Іванович зазначив, що більшість зусиль було направлено на напрями, які визначають потреби воєнного часу. Це насамперед захист об'єктів критичної інфраструктури, будівництво фортифікаційних споруд, облаштування об'єктів цивільного захисту населення, евакуація населення з 5-кілометрової зони від лінії кордону, проведення мобілізації військовозобов'язаних, ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій та соціальна підтримка ветеранів. Михайло Іванович підкреслив, що ці напрями діяльності визначені Президентом України Володимиром ЗЕЛЕНСЬКИМ та головою Сумської обласної військової адміністрації Володимиром АРТЮХОМ як пріоритетні.

Наприкінці звіту Михайло МЕЛЬНИК подякував голові та депутатам районної ради за плідну та результативну співпрацю. Депутати одноголосно схвалили і підтримали звіт.

З повним текстом звіту тимчасово виконуючого обов'язки голови Сумської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Михайла МЕЛЬНИКА можна ознайомитися за посиланням.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ На сесії Сумської районної ради заслухано щорічний звіт керівника Сумської районної військової адміністрації