На засіданні Сумської районної ради заслухають звіти голови, керівників прокуратури та поліції

SAVE_20231114_123339.jpg - 14.37 MB

 

Розпорядження про скликання двадцять шостої сесії Сумської районної ради восьмого скликання підписав голова Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО. Пленарне засідання планується провести 19 січня ц.р.

Депутати заслухають щорічні звіти голови Сумської районної ради, керівників прокуратури та поліції, розглянуть питання виконання плану роботи на 2023 рік та затвердження плану заходів на 2024 рік, затвердження програм із виконання самоврядних повноважень. Також депутатський корпус вирішить питання нагородження мешканців району, звіту тимчасової контрольної комісії щодо неприйняття бюджету Степанівською громадою, змін до президії.

Всі питання порядку денного, порядок організації та проведення пленарного засідання одностайно підтримані на погоджувальній раді голів груп та фракцій Сумської районної ради.

З метою досесійного обговорення відповідних матеріалів та проєктів рішень відбудуться засідання постійних комісій та президії ради.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ На засіданні Сумської районної ради заслухають звіти голови, керівників прокуратури та поліції