Вітання до 85-ї річниці створення Сумської області

WhatsApp Image 2024-01-09 at 16.07.33.jpeg - 37.19 KB

 

10 січня 1939 року на карті України з'явилася нова адміністративно-територіальна одиниця – Сумська область. Сьогодні край із багатовіковою історією, славетним минулим, унікальною культурною спадщиною та мальовничою природою святкує свій 85-й ювілей.

Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди тут, хто своєю щоденною працею дбає про добробут нашого краю і хто в реаліях сьогодення відстоює цілісність Сумщини. Ми живемо у регіоні, що має сильних духом мешканців, які залишаючись вірними собі та своїй історії, піклуються про розвиток і стабільність рідного краю та мають значний потенціал у багатьох сферах. Гордістю є багато поколінь наших земляків, які прославляли Сумщину на теренах України, та імена яких відомі далеко й за межами. Пишаємося, що і сьогодні чимало наших земляків прославляють Сумську область та доводять, що тут живуть та зростають сильні, незламні та нездоланні громадяни.

«Протягом повномасштабного вторгнення жителі нашої області чітко довели, що Сумщина – це Україна. Адже з перших днів всі разом згуртувалися і змогли відстояти рідний край від нашестя агресора. І надалі всі, хто служить у лавах ЗСУ, військові та наші захисники, волонтери та ті, хто залишився на рідній землі, успішно відстоюють честь і славу, боронять інформаційних фронт та захищають кордони рідної землі. Дякуємо вам! Пам'ятаємо та шануємо всіх, хто віддав життя за Сумщину та Україну в цілому! Слава Героям!» - прокоментував голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО.

У цей знаменний день від усієї душі бажаємо жителям Сумщини насамперед Перемоги! Нехай мир якомога швидше знову запанує на наших землях, а спокій та затишок повернуться до українських родин. Нехай наша область скоріше відбудовується та процвітає, а ми разом будемо робити все можливе та необхідне для розвитку нашого краю. Нехай у кожній домівці буде мир та збуваються всі заповітні мрії!

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Вітання до 85-ї річниці створення Сумської області