Загиблі військові та ексголова райдержадміністрації стануть почесними громадянами Сумського району

WhatsApp Image 2023-12-18 at 07.05.35.jpeg - 372.81 KB

 

15 грудня 2023 року відбулося засідання нагороджувальної комісії Сумської районної ради. Депутати одностайно підтримали та винесли на розгляд наступного пленарного засідання ради питання нагородження званням «Почесний громадянин Сумського району» загиблих військових та ексголову Сумської районної державної адміністрації.

«Ми одностайно підтримали нагородження старшого сержанта Олександра ЗАПРОСТОГО та сержанта Віктора ДЕЙНЕКИ. Посмертно. Дякую депутатам та голові Бездрицької громади за клопотання, хлопці поклали життя за нашу державу, честь їм та шана. Щирі співчуття рідним. Нагородження Геннадія ДОРОШЕНКА абсолютно логічне, особливо в цей час. Він фундатор нашого району, як кажуть – його батько. Зараз на чолі Сумської обласної організації роботодавців оборонної промисловості активно працює над підтримкою Збройних Сил України. На професійній основі», – прокоментував результати роботи нагородної комісії голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Загиблі військові та ексголова райдержадміністрації стануть почесними громадянами Сумського району