Сумський район відзначає День органів місцевого самоврядування

DSC_2244  .JPG - 5.78 MB

 

Шановні працівники органів місцевого самоврядування! Ми, як і вся Україна, переживаємо сьогодні надзвичайно важкий період. Дякуємо всім, хто в умовах війни працює в надскладній ситуації, коли необхідно приймати швидкі оперативні рішення, бути безперервно на зв'язку, допомагати, організовувати, вирішувати.

З перших днів повномасштабного вторгнення ви показали приклад, яким має бути місцеве самоврядування: не злякалися викликів війни, продемонстрували згуртованість і почали наполегливо працювати на Перемогу! Бажаємо вам процвітання, натхненної, творчої праці, спрямованої на підтримку та подальший розвиток кожного населеного пункту Сумського району.

«Сьогодні, з нагоди Дня місцевого самоврядування України, відзначили керівників, депутатів та службовців наших громад. Наразі в прикордонному районі надзвичайно складно виконувати свої повноваження. Але наші службовці роблять свою роботу. Фортифікація, підтримка Збройних Сил України та життєдіяльність мешканців громад на їх плечах. Під обстрілами та атаками ДРГ, в умовах обмеженого фінансування. Відзначили Павла ГУЧЕНКА, Юрія ЗАРКА, Ірину ЮХТУ, Геннадія ПОНОМАРЕНКА, Миколу ТОРЯНИКА, Олену СІМУ, Андрія ДРУЖЧЕНКА, Світлану ГОРОШКО, Олену ШАРКОВУ та Олександра КИСІЛЯ. Їх нагороди – це відзначення заслуг їх колективів та депутатів, мешканців громад. Від імені депутатського корпусу Сумської районної ради бажаємо всім службовцям місцевого самоврядування нашого району добра, здоров’я та сімейного затишку. А саме головне – Перемоги!», – привітав присутніх голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО.

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Сумський район відзначає День органів місцевого самоврядування