Сумський район відзначає День Збройних Сил України

WhatsApp Image 2023-12-05 at 14.02.48.jpeg - 272.61 KB

 

Шановні військовослужбовці та ветерани військової служби Збройних Сил України! Щиро дякуємо Вам за мужність, відвагу та безмежну відданість Батьківщині! Висловлюємо вдячність та шану матерям і батькам, які виховали у своїх синів та дочок надзвичайно сильне відчуття патріотизму. У цей день ми також схиляємо голови перед пам'яттю Героїв, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Вони загинули за те, щоб ми мали змогу жити вільними людьми!

Сьогодні літери ЗСУ стали символом волі, мужності, незламності українських захисників для всього світу, а для українців – запорукою миру, спокою та щасливого майбутнього на Батьківщині. Служити в лавах Збройних сил − це справжній подвиг, бо немає більш благородної місії, ніж захищати свій народ, захищати суверенітет, цілісність нашої держави, вибиваючи окупанта з вільної землі українського народу.

«Українська армія професійна, міцна, героїчна. У цьому переконався весь світ. Ви перекреслили загарбницькі плани ворога, довели, що Україна незламна. Ви самовіддано виборюєте свободу і незалежність, щомиті ризикуєте життям, наближаючи Велику Перемогу! Тож бажаємо нашим воїнам міцного здоров’я та незламної волі, сили духу та незгасимої енергії, благополуччя та добробуту! Нехай повертаються живими наші славні бійці! Нехай кожна родина дочекається своїх Захисників та Захисниць!», – наголосив голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Сумський район відзначає День Збройних Сил України