Солдат Богдан БОНДАРЕНКО посмертно став Почесним громадянином Сумського району

WhatsApp Image 2023-11-24 at 13.40.09.jpeg - 352.99 KB

 

За сумлінне виконання службових обов'язків, відданість Військовій присязі та Українському народові, зразкове виконання службово-бойових завдань, особисту мужність і героїзм у складних умовах загрози життю та здоров'ю звання «Почесний громадянин Сумського району» отримав Богдан БОНДАРЕНКО (посмертно).

Богдан БОНДАРЕНКО народився та проживав в смт Степанівка Сумського району. Ще під час навчання в Степанівському ліцеї зарекомендував себе кмітливим, мав сформовану систему принципів, переконань та власну думку на важливі події в суспільстві. З юнацьких років Богдан був свідомим патріотом, зростав на кращих традиціях наших предків.

З перших днів повномасштабного вторгнення Богдан БОНДАРЕНКО добровільно став на захист рідної землі та вже 1 березня 2022 року, не вагаючись, прийняв дуже важливе рішення піти обороняти свою державу добровольцем і до останнього подиху був відданий своїй країні. Вступив до особового складу 15 окремого стрілецького батальйону, яким було знищено значну кількість броньованої та колісної техніки військ російської федерації у м. Суми та Сумському районі.

Протягом 2022 року підрозділ активно протистояв збройній агресії російської федерації на ділянці кордону Сумської області. Був неодноразово нагороджений подяками від Сумського ТЦК. Далі Богдан проходив навчання за кордоном у країні НАТО. Опісля, разом із побратимами, боронив рідну землю в Дніпровському районі.

1-го та 2-го серпня 2023 р. здійснював евакуацію загиблих та поранених з поля бою. 3-го серпня 2023 р. вірний військовій присязі, Богдан БОНДАРЕНКО, водій 1 механізованого батальйону 117 ОМБр, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, помер від отриманих поранень у результаті ворожого обстрілу під час виконання завдання по евакуації поранених.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Солдат Богдан БОНДАРЕНКО посмертно став Почесним громадянином Сумського району