Сумський район відзначає День Гідності та Свободи

WhatsApp Image 2023-11-21 at 12.30.24 1.jpeg - 831.52 KB

 

Сьогодні, 21 листопада 2023 року, Сумський район разом зі всією Україною відзначає 10-у річницю Революції Гідності та 19-у річницю Помаранчевої революції.

Лише той, хто має Гідність, може претендувати на Свободу. Це основа національної ідеї України, яка завжди давала волелюбному українському народові сили на боротьбу. І за часів козацтва, і в період Визвольних змагань, і в Помаранчеву революцію, і в Революцію Гідності. І зараз –у цю страшну повномасштабну війну. Гідність і жага свободи – це ті базові цінності, за які українці боролися впродовж віків і відстоюють нині. Сьогодні наші Захисники й Захисниці зі зброєю в руках доводять, що ми – вільна нація, яка має право жити за власними правилами.

Слава нашим Героям! Слава Україні!

 

WhatsApp Image 2023-11-21 at 12.30.24.jpeg - 658.38 KB

 

Голова Сумської районної ради, Заслужений юрист України Геннадій ДЕМʼЯНЕНКО: «Сьогодні, відзначаючи разом зі всією країною День Гідності та Свободи вручили почесну відзнаку «За особливі заслуги перед громадою Сумського району» нашому депутату, ексголові Сумської районної ради Володимиру БАЛИЦЬКОМУ. Він «аксакал» Майдану, завжди був і буде провідником ідей свободи та гідності, як національних базових цінностей».

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Сумський район відзначає День Гідності та Свободи