Поліцейським передано патрульні автомобілі, відновлені після удару по м. Білопілля

DSC_9884_2.jpg - 4.29 MB

 

У ніч на 11 червня армія РФ атакувала місто Білопілля Сумського району безпілотниками типу «Shahed», внаслідок чого були пошкоджені адміністративні будівлі, виробничі приміщення, навчальний заклад та службовий автотранспорт дільничних поліцейських Ворожбянської міської ради.

Головним управлінням Національної поліції в Сумській області спільно з Сумською районною радою було організовано відновлення пошкоджених патрульних авто, оскільки внаслідок їх відсутності поліціянти були позбавлені можливості оперативно вирішувати службові завдання на прикордонних територіях. У жовтні два автомобілі були відремонтовані та повернуті в експлуатацію.

Голова Ворожбянської міської ради Андрій ДРУЖЧЕНКО: «Сумська районна рада не лишила поза увагою наше прохання організувати фінансування відновлення оперативного транспорту. Нарешті патрульні автомобілі відремонтовано та повернуто в експлуатацію нашими дільничним поліцейським».

«Хоч і вирішення цього питання зайняло декілька місяців, воно вирішено. Вдячний керівництву обласного та районного нацполу за взаємодію. Це було одним із життєво важливих питань для цієї прикордонної громади. Незважаючи на системні обстріли, нашим мешканцям важливо знати, що вони під захистом, поліція в будь-який момент готова прибути за викликом і оперативно відреагувати», – прокоментував голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ’ЯНЕНКО.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Поліцейським передано патрульні автомобілі, відновлені після удару по м. Білопілля