Омбудсман України Дмитро Лубінець відвідав Сумщину

WhatsApp Image 2023-11-04 at 14.24.34.jpeg - 534.69 KB

 

Омбудсман України провів зустріч з керівниками державних установ, підприємств та організацій області, а також народними депутатами. Зокрема до неї доєдналися голова Сумської ОВА Володимир АРТЮХ, голова Сумської обласної ради Віктор ФЕДОРЧЕНКО, голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ’ЯНЕНКО та начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій ДРОЗДЕНКО.

Під час зустрічі обговорили актуальні виклики в регіоні. Також Дмитро ЛУБІНЕЦЬ подякував жителям Сумщини за боротьбу, за те, що кожен на своєму місці гідно виконує роботу. Адже регіон щоденно потерпає від обстрілів РФ. Через це гинуть люди, руйнується інфраструктура. Щоденно порушуються базові права людини!

Окрім цього, Дмитро ЛУБІНЕЦЬ розповів про роботу Офісу Омбудсмана, наголосив на питаннях, з якими можна звертатись. Представники громадськості одразу на місці запропонували співпрацю, а саме: щодо допомоги ВПО.

Під час зустрічі Уповноважений відрекомендував усім присутнім свою Представницю в Сумській області Тетяну МИРОНЕНКО. «Вона має такі ж повноваження, як і я. Тому сподіваюся, що наше представництво в області ефективно реагуватиме на всі виклики!», – сказав Дмитро ЛУБІНЕЦЬ.

Омбудсман відвідав регіональне представництво. Це – доступне та відкрите середовище. Працює з 9.00 до 18.00 за адресою: м. Суми, вул. Покровська, 9/1, офіс 101. У ньому ви завжди можете залишити своє звернення!

Також Дмитро ЛУБІНЕЦЬ відповів на запитання регіональних медіа:

1. Про обміни військовополоненими, повернення додому цивільних громадян;

2. Про допомогу нашим військовим, зокрема нюанси та проблематику отримання УБД;

2. Про фейкові мінування шкіл та причетність до цього російських спецслужб.

«Я перебував у Сумах вперше, проте не востаннє! Працюємо далі та посилюємо роботу регіональних мереж!», – підсумував Омбудсман.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Омбудсман України Дмитро Лубінець відвідав Сумщину