Дітлахи із Сумського району стали призерами Чемпіонату України з велосипедного туризму

WhatsApp Image 2023-10-06 at 15.50.34.jpeg - 212.95 KB

 

У Сумській районній раді відбулося нагородження дітей, які гідно представили Сумський район на Чемпіонаті України з велосипедного туризму. Змагання пройшло у Львівській області де уродженці Сумського району вибороли друге місце. Заступник голови Володимир БІЦАК нагородив учасників грамотами та сертифікатами на 500 грн. від закладу «Ікура».

Грамотами голови Сумської районної ради «За високі досягнення у спорті та популяризацію здорового способу життя» нагороджено: РАДЧЕНКО Ілью (с.Велика Чернеччина), САЛІЙ Анастасію (с.Северинівка), АТАМУРАТОВУ Даніеллу (с.Миколаївка), БАЛАБУ Ярослава (с.Миколаївка), ДУБИЦЬКОГО Олександра (с.Миколаївка), ВЕЛИКОДНОГО Артема (с.Миколаївка).

Крім того, грамотою Сумської районної військової адміністрації за високий рівень підготовки збірної нагороджено тренерів: КУЦЕНКА Романа, КОНДРАТЕНКА Віктора; за розвиток велосипедного туризму у громаді та Сумському районі – голову Миколаївської сільської ради САМОТОЯ Сергія Володимировича; за вагомий внесок у розбудову позашкільної освіти Сумського району – начальника управління освіти, молоді та спорту МАКШЕЄВУ Наталію та директора центру позашкільної освіти КОТЬКАЛО Євгенію. Була оголошена подяка батькам від голови Миколаївської сільської ради за належний рівень виховання та підтримку дітей.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Дітлахи із Сумського району стали призерами Чемпіонату України з велосипедного туризму