У Сумському районі нагородили енергетиків за самовіддану роботу в умовах війни

DSC_5037.JPG - 10.41 MB

 

Працівники філії «Сумський район електричних мереж» АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» отримали почесні відзнаки «За особливі заслуги перед громадою Сумського району» І, ІІ, ІІІ ступеню за самовіддану роботу в електрозабезпеченні мешканців і підприємств району.

22 серпня ц.р. відбулося спільне засідання колегії Сумської районної військової адміністрації та президії Сумської районної ради з нагоди Дня Незалежності України. За самовідданість та хоробрість, виявлені під час ліквідації наслідків військової агресії на прикордонних територіях почесними відзнаками нагороджуються:

 

DSC_4964.JPG - 10.36 MB

 

ЛЕБЕДЕНКО Микола Іванович – старший майстер І групи Краснопільської дільниці філії «Сумський РЕМ». За період війни він ефективно організовував роботи з відновлення пошкоджених ворогом електричних мереж у прикордонній зоні Краснопільської громади. Ліквідуючи наслідки військової агресії рф Микола Іванович проявив неабияку хоробрість та відвагу, сумлінно та професійно виконував свої осадові обов’язки. Нагороджений почесною відзнакою «За особливі заслуги перед громадою Сумського району І ступеня».

 

DSC_4973.JPG - 10.32 MB

 

ДЕГТЯРЬОВ Сергій Володимирович – майстер ІІ групи Хотінської експлуатаційної бригади філії «Сумський РЕМ». Нагороджений почесною відзнакою «За особливі заслуги перед громадою Сумського району ІІ ступеня». З початку військової агресії рф проти України постійно приймає участь і організовує роботи з відновлення пошкоджених ворогом електричних мереж. Особистим прикладом демонструє хоробрість і відвагу під час ліквідації наслідків ворожих обстрілів. При необхідності виконання робіт в прикордонній зоні самостійно здійснює координацію своїх дій з військовими, плідно співпрацює з органами місцевого самоврядування. Сергій Володимирович приймає активну участь у відновленні електропостачання споживачам Юнаківської територіальної громади, котра не входить в зону обслуговування Хотінської експлуатаційної бригади.

ТЕРЛЕЦЬКИЙ Андрій Вікторович – головний інженер філії  «Сумський район електричних мереж». Колектив характеризує його як вимогливого та тактовного, стриманого і коректного, завжди щирого у спілкуванні, він є авторитетом серед колег. Нагороджений почесною відзнакою «За особливі заслуги перед громадою Сумського району ІІІ ступеня». Після початку збройної агресії рф проявив себе під час ліквідації наслідків ворожих обстрілів за що був нагороджений Грамотою міністерства енергетики України, а тепер і почесною відзнакою Сумського району.

Голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ’ЯНЕНКО: «На сьогоднішній день Сумський район щодня потерпає від обстрілів. Існуюче електрообладнання потребує реконструкції та удосконалення, а лінії електропередач щодня виходять з ладу через постійні удари з боку рф. Ми дуже вдячні працівникам енергетичної сфери за їх мужність, професіоналізм та відданість своїй справі».

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ У Сумському районі нагородили енергетиків за самовіддану роботу в умовах війни