У Сумському районі відзначено рятівників

WhatsApp Image 2023-09-03 at 08.58.50.jpeg - 113.59 KB

 

З нагоди Дня Незалежності України голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ’ЯНЕНКО вручив нагороди працівникам першого державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Сумській області за багаторічну сумлінну службу в органах і підрозділах цивільного захисту, високі показники в службовій діяльності.

22 серпня ц.р. почесною відзнакою «За особливі заслуги перед громадою Сумського району ІІІ ступеня» нагороджено: капітана служби цивільного захисту ФРОЙМЧУКА Миколу Миколайовича – начальника 25 державного пожежно-рятувального поста (Хотінська територіальна громада) та старшого прапорщика служби цивільного захисту ЗІМІНА Юрія Валерійовича – командира відділення №6 державної пожежно-рятувальної частини (Білопільська територіальна громада).

З початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України Юрій ЗІМІН продовжує сумлінно виконувати свої посадові обов’язки по захисту населення, територій, навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій. Цього року брав участь у гасінні пожежі житлового будинку в селі Павлівка, яка виникла внаслідок влучення ворожого боєприпасу. 11 червня 2023 року після масованої атаки міста Білопілля залучився до гасіння пожежі, а після ліквідації наслідків надав допомогу населенню у проведенні відновлювальних робіт покрівель будинків та вікон, очищення прибудинкових будівельних конструкцій.

 

WhatsApp Image 2023-09-03 at 08.58.50 1.jpeg - 110.09 KB

 

Завдяки оперативним діям особового складу підрозділу Миколи  ФРОЙМЧУКА вдалося врятувати господарські споруди та житловий будинок, що розташовані поруч з будинком покрівля якого спалахнула від влучання ворожого снаряду в селі Писарівка, а також він особисто приймав участь у гасінні пожежі житлового будинку в селі Локня Сумського району, що зайнялася внаслідок влучання ворожого снаряду біля будівлі.

«Ваша робота не менш важлива за роботу наших військових – ви захищаєте країну на своєму місці. Завжди у найскладніших ситуаціях ви перші приходите на допомогу. І це особливо цінно під час війни. Ми вдячні кожному з вас за велику місію, яку ви виконуєте сьогодні й щодня на території Сумського району. Я бажаю вам довгого життя, бо від цього залежить наше майбутнє, життя наших цивільних. Продовжуйте рятувати нас із надзвичайних ситуацій», – наголосив голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ’ЯНЕНКО.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ У Сумському районі відзначено рятівників