Сумський район відзначає 368-му річницю з дня заснування міста Суми

WhatsApp Image 2023-09-02 at 07.04.32.jpeg - 187.74 KB

 

Щороку сум’яни відзначають День міста у першу суботу вересня. Сумська районна рада вітає кожного хто народився, живе та працює у місті Суми. Бажаємо душевної гармонії, матеріального благополуччя та мирного неба. Нехай Ваш дім наповнює щастя та тепло, душу – гармонія та спокій. У серці нехай живе кохання, у думках – позитив.

«Наш район нараховує майже пів мільйона жителів, більша частина з них мешкає у місті Суми! Це великий потенціал і міцна база на майбутнє. Наше місто відоме в Україні та за її межами здобутками відомих діячів науки, мистецтва, культури, спорту, мужніми й безстрашними воїнами. Цьогоріч День нашого міста без традиційних урочистостей, зі зрозумілих причин. Вірю, що незабаром прийде час, і «згинуть наші воріженькі, як роса на сонці…».

Нині ми думками і молитвами перебуваємо разом з нашими військовиками, які стали на межі добра і зла та захищають нашу Україну. Нехай сьогоднішня міська річниця буде заявою про нашу свободу, нерушимість та волю до перемоги! Бажаю кожному мешканцю Сум стійкості, мужності, мирного неба, бадьорості духу. Нехай рідне місто буде дорогим кожному з нас, нехай тут здійснюються наші бажання і збуваються мрії, нехай воно процвітає та росте!», – привітав мешканців міста голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ’ЯНЕНКО.

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Сумський район відзначає 368-му річницю з дня заснування міста Суми