Сумська депутатка Юлія ВІТКОВСЬКА: «Як би не важко служити в ЗСУ, у мене одна мета – захистити свою родину та країну»

 
22 серпня ц.р. відбулося спільне засідання колегії Сумської районної військової адміністрації та президії Сумської районної ради з нагоди Дня Незалежності України. За значні заслуги у зміцненні української державності, самовідданість та хоробрість, виявлені під час захисту суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне виконання професійних обов'язків відзнакою Сумської районної ради нагороджено старшого солдата Збройних Сил України Юлію Дмитрівну ВІТКОВСЬКУ. Нагороду було вручено Галині Петрівні – мамі захисниці.
 

Юлія Дмитрівна, депутат Сумської районної ради восьмого скликання, нині обороняє нашу державу на північному напрямку. «Свою військову службу я розпочала резервістом у 2018 році в складі сил територіальної оборони. – говорить Юлія ВІТКОВСЬКА. – Будучи старшим солдатом я служила фельдшером та  виконувала обов'язки начальника медичної частини під час першої ротації на Бахмутському напрямку. Як би важко не було виконувати роботу за двох, у мене одна мета – захистити свою родину, захистити країну!»

Голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ’ЯНЕНКО: «Ми надзвичайно горді за наших депутатів, які наразі несуть службу в лавах Збройних Силах України. Наразі їх вісім. А Юлія ВІТКОВСЬКА – це взірець, героїчна українська жінка, яка самовіддано та хоробро захищає на фронті нашу незалежність. Честь їй та шана!»

 
Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Сумська депутатка Юлія ВІТКОВСЬКА: «Як би не важко служити в ЗСУ, у мене одна мета – захистити свою родину та країну»