Сумська районна рада вітає з Днем Державного Прапора України

 

Дорогі українці, українки! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Державного Прапора України! Щороку напередодні Дня незалежності ми вшановуємо одну із головних національних святинь – Державний Прапор України, що є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор. Український народ зробив свій історичний вибір – бути Україні незалежною і суверенною державою! 

Сьогодні наша країна, весь український народ проходить через тяжке випробування: окупацію ворогом, який хоче забрати найголовніше – нашу волю та свободу. Долаючи труднощі, відстоюючи незалежність та недоторканість територій, ми розуміємо, що головна цінність та мета обраного нами шляху – це мирне небо, щасливі родини та світле майбутнє.

Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним. Покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю, які єднають і зміцнюють нас.

З Днем Державного Прапора України!

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Сумська районна рада вітає з Днем Державного Прапора України