У Сумському районі нагородять військових, рятувальників, медиків, енергетиків та аграріїв

WhatsApp Image 2023-07-21 at 14.01.23 1.jpeg - 162.63 KB

 

Сьогодні, 21 липня 2023 року відбулося засідання нагороджувальної комісії Сумської районної ради. Депутати розглянули та одностайно винесли на розгляд наступної сесії питання нагородження почесними відзнаками Сумської районної ради військовослужбовців Збройних Сил та МНС України, енергетиків та медичних працівників. Керівнику агропідприємства прикордонної Миропільської громади пропонується присвоїти звання «Почесний громадянин Сумського району».

Нагадаємо, що пленарне засідання Сумської районної ради планується провести 26 липня ц.р. На розгляд депутатів будуть винесені питання розширення фонду укриттів, систем оповіщення, захисту об’єктів критичної інфраструктури та евакуаційних заходів у громадах Сумського району. Серед іншого – зміни до складу постійних комісій, перейменування населених пунктів та майнові питання. Також депутати заслухають інформацію про результати діяльності керівників Сумської окружної прокуратури та районного управління Нацполіції, звіти Сумської районної державної адміністрації про виконання районного бюджету та стан виконання програм, звіт та пропозиції тимчасової контрольної комісії Сумської районної ради з питання неприйняття бюджету Степанівської селищної ради на 2023 рік, інші питання.

 

DSC_9247.jpg - 7.38 MB

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ У Сумському районі нагородять військових, рятувальників, медиків, енергетиків та аграріїв