Скликано сесію Сумської районної ради

WhatsApp Image 2023-07-17 at 16.39.10.jpeg - 33.15 KB

Відповідне розпорядження про скликання двадцять третьої сесії Сумської районної ради восьмого скликання підписав голова ради Геннадій ДЕМ’ЯНЕНКО. Пленарне засідання планується провести 26 липня ц.р.

На розгляд депутатів будуть винесені питання розширення фонду укриттів, систем оповіщення, захисту об’єктів критичної інфраструктури та евакуаційних заходів у громадах Сумського району. Серед іншого – зміни до складу постійних комісій, перейменування населених пунктів, майнові питання та нагородження. Також депутати заслухають інформацію про результати діяльності керівників Сумської окружної прокуратури та районного управління Нацполіції, звіти Сумської районної державної адміністрації про виконання районного бюджету та стан виконання програм, звіт та пропозиції тимчасової контрольної комісії Сумської районної ради з питання неприйняття бюджету Степанівської селищної ради на 2023 рік, інші питання.

З метою попереднього обговорення відповідних матеріалів та проєктів рішень попередньо відбудуться засідання постійних комісій та депутатських груп і фракцій, засідання президії ради.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Скликано сесію Сумської районної ради