Голова Сумської районної ради Геннадій Дем’яненко: «Білопілля тримає удар»

WhatsApp Image 2023-06-22 at 16.00.02.jpeg - 196.55 KB

 

Сьогодні, 22 червня 2023 року пройшло пленарне засідання сесії Білопільської міської ради VIII скликання Сумського району. Участь у її роботі прийняв голова Сумської районної ради Геннадій Дем’яненко.

«Взяв участь у пленарному засіданні сесії прикордонної Білопільської міської ради. «За нагоди» разом із міським головою Юрієм Зарко та депутатським корпусом протестували укриття. Перша за моєї каденції сесія, що проводилась не в сесійній залі. Зрозуміло, адже місто та громада щодобово потерпає від ворожих обстрілів.

Запеклі дискусії. На порядку денному надзвичайно актуальні для цієї громади питання – бюджет, підтримка ЗСУ, цивільний захист населення, соціально-економічного розвитку, фінансування самоврядних повноважень, діяльності та створення комунальних підприємств, земельні та питання комунальної власності. Рішення прийняті. Водночас затверджено на посаді Нововирівського старосту. Лише в окремих питаннях передачі майна, деяких земельних та об’єднання навчальних закладів, на заваді їх прийняття стали організаційно-юридичні неузгодженості. Проєкти відправлені на доопрацювання.

Користуючись нагодою відвідав укриття в одному із навчальних закладів міста. Це ще одне життєво важливе питання для цієї громади. Хоча сховище ще перебуває в стадії деяких додаткових облаштувань, минулого тижня воно витримало удар шахеда та зберегло не одне життя.

Телевежа, один із символів Білопілля – стоїть! Незважаючи на її системні обстріли. Невідкладно направив звернення до компетентних установ задля прискорення відновлення телекомунікаційного обладнання та її повноцінного функціонування», – прокоментував становище на прикордонні голова Сумської районної ради Геннадій Дем’яненко.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Голова Сумської районної ради Геннадій Дем’яненко: «Білопілля тримає удар»