У Лебедині військовий посмертно став почесним громадянином міста

WhatsApp Image 2023-06-14 at 17.01.44.jpeg - 46.62 KB

Сьогодні, 14 червня 2023 року заступник голови Сумської районної ради Володимир Біцак  взяв участь у роботі сесії восьмого скликання Лебединської міської ради. На розгляд було винесено 43 питання.

Депутатський корпус Лебединської міської ради розглянув звіт по виконанню бюджету та внесення змін до нього. Підтримали пропозицію щодо внесення змін до рішення сесії про виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку, схвалили план трансформації мережі закладів загальної середньої освіти та їх перейменування, вирішили земельні питання.

Прийнято рішення проприсвоєння звання «Почесний громадянин м. Лебедин» молодшому сержанту Гаврилишину Іллі Ігоревичу (посмертно). Він мав юридичну освіту. У мирний час працював за фахом у КНП «Лебединська лікарня імені лікаря К.О. Зільберника». Хлопець став на захист країни у перші місяці повномасштабного вторгнення. Життя молодшого сержанта обірвалося 17 березня цього року у госпіталі від тяжких поранень, отриманих напередодні під час виконання бойового завдання у Бахмуті Донецької області.

По закінченню сесії мешканцігромади підняли питання водозабезпечення територіально віддалених місцевостей та винесли пропозиції щодо порядку денногонаступної сесії.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ У Лебедині військовий посмертно став почесним громадянином міста