У Сумському районі нагородили військових та цивільних

 

У пʼятницю, 28 квітня 2023 року пройшла сесія Сумської районної ради, на якій було нагороджено військових та цивільних мешканців сумських громад.

Голова Сумської районної ради Геннадій Дем’яненко, - «Виконав сумну місію»- передав батькам загиблих героїв військові нагороди. Це наші земляки Василь Коробейник та Анатолій Павлючок. Вічна памʼять. Найщиріші співчуття батькам та рідним. Уклінна їм шана, що виховали дітей, які ціною життя захищали державу. Із надзвичайним задоволенням вручив почесні відзнаки за особливі заслуги перед громадою Сумського району 1-го та 2-го ступеню підполковнику Олексію Долгому та капітану поліції Юрію Гамоті. Честь і шана за їх службу! Нагородили почесною відзнакою за особливі заслуги перед громадою Сумського району 2-го ступеню старосту прикордонного селища Грабовське Ларису Кремезну. Жінка достойно керує громадою на самому «нулі».

Нагадаємо, що раніше за особисту мужність і героїзм, самовіддані дії у захисті державного суверенітету звання Почесного громадянина Сумського району депутатами присвоєно підполковнику Збройних Сил України, уродженцю Верхньої Сироватки Сергію Сосєдському. 

 

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ У Сумському районі нагородили військових та цивільних