Прийміть мої щирі вітання з Днем захисників і захисниць України та Покровом Пресвятої Богородиці!

 

8193.jpg - 99.14 KB

     Прийміть мої щирі вітання з Днем захисників і захисниць України та  Покровом Пресвятої Богородиці!

       У такий знаменний день вітаю всіх чоловіків, хлопців, жінок та дівчат, всіх тих, хто стоїть на захисті кордонів нашої Батьківщини. Я хочу подякувати кожному воїну, захиснику і добровольцю, який віддав свої сили та життя в цій нелегкій боротьбі. Ви сильні, стійкі, сміливі, хоробрі, опора нашої держави. Ви робите справжній подвиг тому, що ваші серця хоробрі, а душі незламні. Завдяки таким Героям і Героїням, як Ви, нас точно чекає Перемога. Пам’ятайте про те, що ваші родини чекають на вас щодня, і коли ви повернетеся додому, цей день запам’ятається, як найсвітліший і найщасливіший в житті.  Спокій наших домівок, спокій близьких – у ваших надійних, сильних руках.

         Нехай служба буде спокійною, мирною, а життя - яскравим, довгим, а в домі панує тепло, затишок і любов. Шана і слава захисникам і захисницям Вітчизни, слава Україні! Щиро зичу Вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба! Дякую всім, хто береже спокій наших рідних, наших дітей і наших осель. Ми у ваших надійних руках! Залишайтеся такими ж сильними, добрими, мудрими і обов’язково повертайтеся додому!

 

З повагою,

голова Сумської районної ради                                                               Віктор ХИМИЧ

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Прийміть мої щирі вітання з Днем захисників і захисниць України та Покровом Пресвятої Богородиці!