З Днем захисників і захисниць України, Покровою Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва

Шановна громадо Сумського району!

    Прийміть найщиріші вітання від депутатського корпусу та від мене особисто з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва.

    Дата 14 жовтня завжди була для українців сакральною і у розрізі сьогодення стала днем, коли пам'ять про захисників минувшини переплітається з гордістю за подвиг борців за щасливе теперішнє й майбутнє.

    Ми схиляємо голови перед мужністю українських захисників, що перебувають нині на передовій захисту нашої країни, та безсмертним подвигом тих, хто заплатив найдорожчу ціну за незалежність нашої держави – власне життя.

    У цей день варто згадати і всіх небайдужих та свідомих громадяни, які своєю працею, сумлінною професійною діяльністю, волонтерською роботою також забезпечують захист нашої держави.

    Шановні захисники та захисниці!

    Козацького вам здоров’я, незламності духу та людської шани.

    Нехай Пресвята Богородиця приносить мир, злагоду, добро, любов і достаток в кожну родину. Будьмо гідними нащадками всіх оборонців України!

 

З повагою

Голова Сумської районної ради                                                                                                 Віктор Химич

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ З Днем захисників і захисниць України, Покровою Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва