Сердечно вітаємо всю педагогічну громаду Сумського району із Днем знань!

    День знань – це свято всіх, хто вчиться і навчає, хто виряджає до школи і зустрічає з неї, хто щодня везе шкільним автобусом, хто спонукає до творчості та спортивних перемог, хто допомагає зрозуміти прості та вічні істини, завдяки яким з маленької людини формується особистість.

    У ці дні урочисто лунає знайома і дорога всім мелодія Першого дзвоника. Надзвичайно хвилююче вона звучить для першокласників.

    Дорогі першокласники, нехай ваш шлях буде захоплюючим, цікавим та надзвичайно пізнавальним. Гарної вам подорожі країною знань!

    Окремі слова щирої вдячності усім, хто присвятив своє життя почесній педагогічній справі.

    Шановні вчителі, саме завдяки Вашій щоденній праці твориться майбутнє країни. Тільки від Вас залежить якою стане маленька людина в майбутньому: окриленою, здатною на великі вчинки, досягатиме висот і результатів чи буде безпорадною і немічною у круговерті сучасного життя! Майбутнє людства сидить сьогодні за партою. Воно таке боязке, вразливе і щире. Воно з надією заглядає у ваші  очі. Воно переконане, що саме Ви звільните його від страхів, саме Ви запевните його, що школа – це рідний дім, де всі поважають один одного, бережуть і люблять.

    Зичимо, щоб кожен ваш день був сповнений радістю, щастям та теплом людської подяки за добрі справи.

    Бажаємо Вам мудрості, миру і злагоди у житті, родинного затишку та віри в щасливе майбутнє, добра, натхнення, задоволення від результатів своєї праці!

    Нехай новий 2021/2022-й навчальний рік стане роком нових професійних досягнень, наукових відкриттів та особистих звершень, а життя виставляє лише гарні оцінки!

    Зі святом!!!

 

З повагою,

 

Голова районної ради Віктор ХИМИЧ

та депутатський корпус

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Сердечно вітаємо всю педагогічну громаду Сумського району із Днем знань!