У Голубівці відзначили День Державного Прапора України та 30-ту річницю Незалежності України

    23 серпня,  в переддень 30-ї річниці Незалежності України та з нагоди Дня Державного Прапора України у селі Голубівка Садівської сільської рада на площі біля сільського будинку культури відбулось урочисте підняття Державного Прапора України – одного із державних символі нашої країни.

    Участь в урочистостях взяли голова районної ради Віктор Химич, сільський голова Садівської сільської ради Іван Крючков та Генеральний директор сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю імені Шевченка Микола Зимогляд.

    Урочистості продовжила церемонія відзначення та вручення грамот та подяк кращим працівникам трудових колективів та жителям, які своєю працею, творчою та громадською діяльністю зробили вагомий внесок в соціально-економічний і культурний розвиток громади

    Подарунком мешканцям села Голубівка з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України стало урочисте відкриття після капітального ремонту за кошти СТОВ ім. Шевченка оновленої дороги по вулиці Вишневій.

    Захід продовжився святковим концертом від аматорів сцени Голубівського СБК, Ясенівського ОДР, Терешківського СБК, Великовільмівського СБК та Садівського СБК.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ У Голубівці відзначили День Державного Прапора України та 30-ту річницю Незалежності України