Інформація про проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності

Конкурсний відбір проводиться відповідно до Додатку 2 «Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності», затвердженого рішенням двадцять першої сесії Сумської районної ради шостого скликання від 25.12.2012 «Про затвердження Положень з питань управління спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Сумського району».

Найменування та місцезнаходження об’єктів оцінки:

Орендодавець (балансоутримувач): Сумська районна рада.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової (оціночної) вартості майна для передачійогов оренду без проведення аукціону.

Дата оцінки: 30.06.2021.

Замовник послуг з оцінки: Сумська районна рада.

Вимоги до претендентів для участі в конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності є наявність:

- відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів, виданими відповідно до чинного законодавства;

- досвіду суб’єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки майна, зокрема подібного майна;

 - переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна та їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна;

- письмової згоди оцінювачів, яких додатково буде залучено суб’єктом оціночної діяльності до виконання робіт з оцінки майна.

Для участі у конкурсі необхідно подати: заяву про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою та конкурсну документацію. Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.

До підтвердних документів, поданих на конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, належать:

- копія установчого документа претендента;

- копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі і яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;

- письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами, а також копії кваліфікаційних документів оцінювачів;

 - копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності або іншого реєстраційного документа, виданого претенденту Фондом державного майна України;

 - інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Копії документів завіряються претендентом, який відповідає за їх достовірність.

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо ціни виконання послуг, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням послуг, а також строк виконання послуг(у робочих та календарних днях).

Комісія розглядатиме лише такі пропозиції учасників конкурсу, в яких термін виконання послугне більше 6 (шести) робочих днів.

Очікувана максимальна ціна надання послуг з оцінки одного об’єкта – 1,8тис.грн.

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для визначення ринкової (оціночної) вартості об’єкта оренди відбудеться 25 червня 2021 року о 10 год. 00 хв. у кімнаті № 25 для засідань постійних комісій, за адресою: м. Суми, вул. Іллінська, 97, (3 пов.), тел.:(0542) 61-22-22.

Документи на участь у конкурсі надаються через приймальню Сумської районної ради до конкурсної Комісії за вказаною адресою до 18 червня 2021 року 16 год. 00 хв. включно.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Інформація про проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності