Шановні ветерани та жителі Сумського району!

  Історія нашої країни складається не лише з радісних сторінок, а й з подій, що викликають невимовний біль у серці кожного з нас. Однією із таких фатальних сторінок історії не лише для України, але й для багатьох країн є Друга світова війна. 

  Щорічно 8 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення, а 9 травня – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

  Це дні скорботи, час коли кожна українська родина віддає шану загиблим воїнам, які захищали свою країну. Це в той же час дні гордості за неймовірну сміливість та готовність до самопожертви наших пращурів. Онуки загиблих у тій війні живуть і захищають незалежність нашої держави зараз, увіковічуючи подвиг своїх дідів.

  Найбільше бажання кожного українця – це мир на своїй землі, спокій в душі кожного з нас з думкою про мирне життя на території усієї України.

  Схиляємо голови перед священною пам'яттю загиблих і висловлюємо слова найщирішої вдячності кожному, хто наближав перемогу більш ніж пів століття тому й наближає її зараз.

 

З повагою,

Голова Сумської районної ради                                                                                       Віктор Химич

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Шановні ветерани та жителі Сумського району!