Заступник голови районної ради Анатолій Салогуб підписав розпорядження про скликання двадцять п’ятої сесії Сумської районної ради сьомого скликання

   Пленарне засідання сесії Сумської районної ради розпочнеться 22 лютого 2019 року о 10-й годині у приміщенні адміністративної будівлі Сумської районної ради.

   На розгляд сесії районної ради виносяться наступні питання:

  1. Про   звіт   голови   Сумської  районної  державної  адміністрації  про виконання Програми економічного і соціального розвитку Сумського району, районного бюджету і делегованих районною радою повноважень за 2018 рік.
  1. Про інформацію   керівника   Сумського   районного  відділу поліції щодо результатів діяльності за 2018 рік.
  1. Про   внесення   змін   до Програми економічного і соціального  розвитку Сумського району на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки.
  1. Про  внесення  змін  до  рішення  Сумської  районної  ради  від 20.12.2018 «Про районний бюджет Сумського району на 2019 рік».
  1. Інші питання.

   З метою попереднього обговорення матеріалів та проектів рішень сесії пройдуть засідання постійних комісій районної ради:

   19 лютого 2019 року о 10-00 – спільне засідання постійної комісії районної ради з питань законності, громадського порядку, боротьби з корупцією, регуляторної політики, депутатської діяльності та регламенту; постійної комісії районної радиз питань аграрної політики, земельних відносин, екології та природних ресурсів та постійної комісії районної ради з питань промисловості, будівництва, підприємництва, житлово – комунального господарства, транспорту і зв’язку;

  19 лютого  2019  року  о  13-00  –   спільне    засідання    постійної    комісії районної ради з питань охорони здоров'я, освіти, соціально – культурного розвитку та соціального захисту населення, сім’ї та молоді;постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів та управління комунальною власністю;

  22 лютого 2019 року о 9-30 – засідання президії районної ради.

   На сесію запрошуються: депутати районної та обласної ради, голова  райдержадміністрації та його заступники, прокурор місцевої прокуратури, сільські та селищні голови району, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники районних установ та організацій.

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Заступник голови районної ради Анатолій Салогуб підписав розпорядження про скликання двадцять п’ятої сесії Сумської районної ради сьомого скликання