Відбувся прийом громадян в с. Нижня Сироватка

    29 березня 2016 року відбувся виїзний прийом громадян заступником голови Сумської районної  ради. Цього дня мешканці села Нижня Сироватка мали можливість особисто поспілкуватися із Анатолієм Салогубом.

    Представники територіальної громади озвучили низку життєвоважливих проблем села, що потребують детального вивчення та подальшого розв’язання.

    Анатолій Миколайович надав відповіді та роз’яснення на поставлені запитання. Зазначив, що районна рада сприятиме вирішенню усіх нагальних проблем села.

    Наголосив, що лише завдяки тісній співпраці органів влади та активної участі громадськості можливе винайдення найбільш дієвих та ефективних шляхів вирішення проблем територіальної громади.

    По закінченню зустрічі, Анатолій Салогуб обговорив  з  сільським головою Вячеславом Суспіциним  та приватним підприємцем  Олександром Міцуком  проект реконструкції водогону в селі Нижня Сироватка та ряд інших соціально- економічних питань.

    Завдяки тісній співпраці сільського голови Вячеслава Суспіцина та депутатського корпусу сільської ради з керівниками  сільськогосподарських підприємств, які здійснюють виробничу діяльність  на території сільської ради, виконаний ремонт доріг загального користування на суму 113 тисяч гривень, а саме: ТОВ «Липодолинський райснаб» -63 тис.грн (керівник О.Свирид) та ТОВ ТД «Альянс Медіа» -50 тис.грн.(керівник С.Попов). ТОВ «Урожайна країна» (керівник А.Гнелицький) вручені новорічні подарунки дітям віком від 0 до 12 років на суму 29 тис.грн, а ТОВ «Липодолинський райснаб» здійснює підвіз дітей до школи та дитячого садочка за рахунок коштів господарства.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Відбувся прийом громадян в с. Нижня Сироватка