Через роки через віки…

    03 вересня у м. Суми у сквері Слави поруч із меморіальними знаками героям Другої світової та афганської війни відкрили пам’ятник 23-м загиблим у зоні АТО – військовослужбовцям 9-ї батареї 27-го реактивного артполку.

    Сотні людей, представники військових комісаріатів, очільники області прийшли вшанувати полеглих земляків хвилиною мовчання та покласти квіти до меморіалу. Участь у даному заході прийняв голова Сумської районної ради Володимир Балицький. «Вадим Стеценко Ігор Завальний, Володимир Переяслов, - це герої Сумського району. Сьогодні увічнені їхні імена та пам'ять про них. Громада Сумського району пам’ятає кожного, пишається кожним», - зазначив очільник району.

    Скульптура у вигляді дзвону виготовлена з гільз та осколків, які були зібрані у місцях проведення бойових дій. Рік тому, 3 вересня 2014 року, базовий табір артилеристів поблизу селища Побєда на Луганщині був обстріляний з території Росії з реактивної системи залпового вогню «Смерч».Родинам загиблих вручили ордени "За мужність III ступеня". Посмертно.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Через роки через віки…