На 40 сесії Сумської районної ради шостого скликання затверджено «Бюджет Сумського району на 2015 рік»

    23 січня відбулося засідання сорокової сесії Сумської районної ради під головуванням Володимира Балицького. У роботі сесії взяли участь депутат Сумської обласної ради Володимир Поцелуєв, голова районної державної адміністрації Віктор Гримайло, керівники управлінь та відділів районної державної адміністрації; керівники районних установ та організацій; керівники сільськогосподарських підприємств району; сільські та селищні голови.

    Скликання сесії було обумовлено, в першу чергу, необхідністю затвердження бюджету Сумського району на 2015 рік та програми соціально-економічного розвитку Сумського району на 2015 рік. Зі змістом вказаних проектів рішень депутатів ознайомили начальник фінансового управління райдержадміністрації Наталія Сенченко та заступник голови райдержадміністрації Віктор Онищенко. Питання дуже складні, тому не дивно, що перед прийняттям рішення депутати дуже жваво обговорювали, уточнювали й радилися. Для полегшення процедури фінансування бюджетних установ та безперебійного фінансування захищених статтей бюджету депутатами Сумської районної ради було вирішено звернутися до Прем’єр-міністра України з пропозицією внесення змін до Бюджетного та Податкового кодексів України.

    Разом з тим, депутатами було розглянуто й підтримано рішення «Про районну програму розвитку фізичної культури і спорту на 2015 рік», яку презентувала  Людмила Сергієнко – завідувач сектору молоді та спорту районної державної адміністрації.

    Народні обранці також ухвалили рішення «Про припинення діяльності Костянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Сумської районної ради Сумської області» та ряд земельних питань із затвердження технічної документації.

    Усі 46 питань, внесених на порядок денний, були підтримані депутатами одноголосно. 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ На 40 сесії Сумської районної ради шостого скликання затверджено «Бюджет Сумського району на 2015 рік»