З Днем Соборності України!

Шановна громадо Сумського району!

Сердечно вітаю вас з одним із найважливіших національних свят – Днем СоборностіУкраїни!

    У нинішньому році це свято набуває особливого змісту – ми вкотре доводимо своє право на незалежну, єдину Україну від Львова до Донецька, від Києва до Одеси. Наші воїни АТО захищають свободу і демократію українського народу на сході України.

     Нехай цей знаковий в історії України день зміцнює зв’язок нинішніх і прийдешніх поколінь, а соборність українських душ, сповнюючись із цілющих джерел батьківських родинних традицій і національної культури, міцно тримається на вдячній пам’яті про незліченні жертви, протягом віків покладені нашим народом на вівтар Свободи і Незалежності. Вірю, що Соборність стверджуватиме нині і в майбутньому самовідчуття українських громадян як єдиної нації.

    Зичу усім вам здоров'я і злагоди, сил та натхнення, успіхів та задоволення від роботи і добрих по-справжньому патріотичних справ на благо нашої Вітчизни! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети — процвітання соборної, незалежної, демократичної могутньої України, як надійної запоруки добробуту й щасливого життя нашого народу.

    Хай святиться ім’я твоє вічно, Україно - колиско моя. Разом ми – великий Український народ. Слава Україні!!!

Голова Сумської районної ради                                                                              В. П. Балицький 

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ З Днем Соборності України!