Служба порятунку інформує!

     01 січня 2015 року о 09 годині 40 хвилин на лінію служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Вільшанка. До місця виклику було негайно направлено за сигналом «тривога!»  три відділення рятувальників. Завдяки пильності сусідів, та оперативним діям рятувальників, внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Як з’ясувалося, причиною пожежі стало  порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печей.

     Сумський районний сектор Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області нагадує:

     У разі виявлення пожежі (ознак горіння) кожний громадянин зобов’язаний: негайно повідомити про це телефоном – «101» службу порятунку. При цьому необхідно назвати адресу об’єкта, вказати кількість поверхів будівлі, місце виникнення пожежі, обстановку на пожежі, наявність людей, а також повідомити своє прізвище; вжити (за можливістю) заходів до евакуації людей, гасіння (локалізації) пожежі та збереження матеріальних цінностей; якщо пожежа виникла на підприємстві, повідомити про неї керівника чи відповідну компетентну посадову особу та (або) чергового на об’єкті; у разі необхідності викликати інші аварійно-рятувальні служби (медичну, газорятувальну тощо).

Дотримуйтесь  Правил пожежної безпеки та не нехтуйте ними!

Бережіть своє житло від пожежі!

 

Головний інспектор Сумського районного

сектору Управління Державної служби України

з надзвичайних ситуацій у Сумській області                                                                                                          Базиль І.О.

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Служба порятунку інформує!