Між ними – відстань і тривоги

    Тяжка воєнна обстановка  на Сході стукає тривогою у кожне серце . Та на фоні нелегких часів для України люди знаходять час і для  влаштування  свого особистого життя.

     - Мабуть саме в   цей період викристалізовуються справжні почуття ,- підкреслює секретар Косівщинської сільської ради Н.П.Степаненко. Наталія Петрівна, як ніхто, має право так говорити.

    Бо перед самим Новим Роком до сільради завітали місцева жителька, студентка  одного з сумських вузів Анастасія Жукова та краснопілець Сергій Корх і попрохали зареєструвати їх весілля. У молодого було всього чотири дні відпустки! Оскільки місцеві ради нині наділені повноваженнями у скорочений термін реєструвати одруження  учасників  АТО,  буквально через  день відбулося  весілля. Молодят сердечно привітали у сільській раді, влаштувавши їм щемно-красиву шлюбну церемонію. Поздоровили їх рідні  і  та знайомі. До речі, познайомилися  Анастасія та Сергій у зоні АТО, коли   дівчина разом з іншими волонтерами привозила туди допомогу.

    Започаткували такі «воєнно- польові» весілля інші косівщинці – Олександр Гупал та Зоя Плетенюк, які стали на весільний рушничок у середині листопада минулого року.

    Буквально годинами відміряла молодятам доля медовий місяць. Тепер між ними відстань у сотні кілометрів. Постійна тривога. І велике – велике кохання.. Яке наближає до такої жаданої зустрічі. І миру…

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Між ними – відстань і тривоги