Відремонтований «Сокіл» для воїнів АТО

     24 грудня 2014 року за сприяння директора ТОВ БК "ГАНЕШ" Миколи Аліфанова, жителя смт. Степанівка під Донецьк до інженерно-саперної бригади відправився відремонтований «Камаз».

     Відправляли у далеку дорогу машину й гуманітарну допомогу заступник голови Сумської районної державної адміністрації Віктор Онищенко, голова Степанівської селищної ради Галина Макушенко, педагогічний, учнівський колективи Степанівської ЗОШ I-III ст. № 2 та жителі селища.

     Напередодні у Степанівській ЗОШ I-III ст. № 2 пройшов конкурс на кращу назву для «Камазу», переможці – учні 5-го класу, урочисто й гордо назвали його «Сокіл». Тремтячими рученятами й із величезною відповідальністю вимальовувала дітвора кожну синьо-жовту літеру на машині, малювали прапори й сонечка. Бібліотекар Степанівської селищної бібліотеки № 1 Ірина Юхненко передала воїнам АТО рушничок та домашнє солоденьке варення, а дітки за її ініціативи передали, написані у бібліотеці, листи-трикутнички із побажаннями.

     Микола Аліфанов, як завжди був щирим та скромним і це не дивно, адже кожну свою добру справу робить не по проханню, а за покликом серця.

     Нехай добро зроблене від серця, повернеться до кожного сторицею!

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Відремонтований «Сокіл» для воїнів АТО