Інформація для сільських, селищних рад!!!

ДЕРЖАВНИЙ ОЩАДНИЙ БАНК УКРАЇНИ

ФІЛІЯ – СУМСЬКЕ ОБЛАСНЕ УПРАВЛІННЯ

 

     Користуючись нагодою, засвідчуємо Вам свою повагу та повідомляємо наступне. 

     Згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 01 жовтня 2014 р. №491 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження» (далі - Постанова КМУ), яка набула чинності 09.10.2014р., АТ «Ощадбанк» визначено єдиним уповноваженим банком на реалізацію Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива на 2010—2015 роки в частині «стимулювання населення до впровадження енергоефективних заходів шляхом відшкодування частини тіла кредиту, залученого на придбання котлів з використанням будь-яких видів палива та енергії (за винятком природного газу)» (далі - Державна програма)

     Філія - Сумське обласне управління АТ «Ощадбанк» (далі - Банк) інформує Вас про наявність в Банку стандартизованих умов споживчого кредитування фізичних осіб на придбання енергозберігаючого обладнання та матеріалівта про готовність до співпраці по даному питанню (умови наведені в додатку 1). 

     Просимо Вас долучитися до спільної реалізації Державної програми та посприяти швидкому та ефективному налагодженню співробітництва на регіональному рівні. 

     Вирішення вищезазначених питань допоможе виконати вимоги Постанови КМУ та створити сприятливі умови кредитування громадян, які претендують на відшкодування державою частини суми кредиту на придбання котлів. 

Додаток 1

Додаток 2

 

Начальник управління                                                                                                                        О.В. Радченко 

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Інформація для сільських, селищних рад!!!