Голова Сумської районної ради відвідав амбулаторію загальної практики сімейної медицини с. Миколаївка.

    25 липня голова Сумської районної ради Володимир Балицький та депутат Сумської районної ради Олександр Тімецький відвідали амбулаторію загальної практики сімейної медицини с. Миколаївка. Голова Миколаївської сільської ради Сергій Самотой  ознайомив із матеріально-технічною базою приміщення та ходом підготовки до нового опалювального сезону.  Обговорили актуальність придбання для амбулаторії нового  дров’яного  котла та необхідність в реконструкції системи опалення.  «Зміни до медичної реформи показали її неефективність, – зазначив Володимир Балицький. Сьогодні стоїть завдання економії газу на 30%, тому логічним буде вирішити це питання переходом на тверде паливо».

 

Із роботи сесії

Тридцять шоста сесія сільської ради шостого скликання розглянула питання про виконання сільського бюджету Миколаївської сільської ради за I півріччя 2014 року, про затвердження квартального звіту Миколаївської сільської ради за I півріччя 2014 року, про внесення змін до рішення Миколаївської сільської ради від 31.01.2014 р. «Про сільський бюджет на 2014 рік» (основною зміною стало виділення субвенції Сумській районній раді у розмірі 44 тис. грн. для придбання тепломеханічного обладнання (дров’яного котла) та реконструкції системи опалення Миколаївської амбулаторії загальної практики сімейної медицини), про передачу в користування на умовах оренди частини нежилого приміщення.

Підписується угода на передачу міжбюджетного трансферу

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Голова Сумської районної ради відвідав амбулаторію загальної практики сімейної медицини с. Миколаївка.