Відбулася 34 сесія Сумської районної ради

         29 квітня 2014 року відбулося пленарне засідання 34 сесії районної ради шостого скликання за участю голови районної державної адміністрації Віктора Гримайла, депутата обласної ради Володимира Поцелуєва, начальників управлінь та відділів районної державної адміністрації, сільських та селищних голів, керівників сільгосппідприємств.

         На розгляд депутатів було внесено 29 питань. Першим питанням порядку денного було розглянуто інформацію прокурора Сумського району про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності на території Сумського району за 2013 рік та І квартал 2014 року. Валентин Жерьобкін відповів на питання депутатів. Руслан Темченко проінформував про стан оперативної обстановки на території Сумського район. Депутати районної ради звернули увагу Руслана Миколайовича на необхідність співпраці представників міліції з представниками народної оборони.

       Також на засіданні сесії були розглянуті питання «Про внесення змін  до програми  економічного та соціального розвитку Сумського району на 2014 рік» та «Про внесення змін до рішення Сумської районної ради від 28.01.2014 «Про районний бюджет Сумського району на 2014 рік».та ряд земельних питань.

      Всі питання порядку денного були обговорені та підтримані депутатами.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Відбулася 34 сесія Сумської районної ради