Підтримка сумських прикордонників

    Другого квітня голова Сумської районної ради Володимир Балицький завітав до прикордонного загону «Юнаківка».  «Я вдячний вам за патріотизм, за мужність, за весняне мирне небо», - зазначив Володимир Петрович у своєму виступі.

    Голова районної ради особливо вдячний керівнику асоціації сільгоспвиробників району Сергію Карпенку за величезний внесок в організацію роботи по збору коштів та продовольства для наших військових. Асоціація сільгоспвиробників Сумського району перерахувала благодійних внесків на потреби армії більше 100 тис. грн.

    Володимир Петрович подякував також Олексію Черненку – керівнику сільгосппідприємства «Іскра», яке знаходиться безпосередньо на кордоні і завжди надає допомогу прикордонникам.

   Слова глибокої вдячності голови районної ради були сказані на адресу керівника ТОВ АФ «Вперед» Кураша Віктора Петровича, керівника фермерського господарства Анатолія Захарченка та Юнаківського сільського голови Григорія Склярова.

    Привітав присутніх і депутат Сумської обласної ради фракції «ВО Батьківщина» Віктор Гримайло.

    Відвідав В.П. Балицький військових також в с. Михайлівка, де зустрівся з офіцерським складом військової частини.

    В Юнаківці та Михайлівці свою творчість прикордонникам дарували артисти Сумської обласної філармонії, за що велика вдячність Дяковській Надії Миколаївні – заслуженому працівнику культури України, директору Сумської обласної філармонії, Берелет Ларисі Геннадіївні – начальнику концертного відділу та всьому творчому колективу філармонії за концерт сумським прикордонникам.

 

{flv}test{/flv}

{flv}test1{/flv}

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Підтримка сумських прикордонників