Голова районної ради Володимир Балицький підписав розпорядження про скликання тридцять третьої (позачергової) сесії районної ради шостого скликання.

      Пленарне засідання відбудеться 4 квітня 2014 року о 10-00 годині у великій залі засідань  районної ради.

      На розгляд  депутатів районної ради вносяться питання:

             1) Про внесення змін до рішення Сумської районної ради від 28.01.2014 «Про районний бюджет Сумського району на 2014 рік»

             2) Про внесення змін до Програми економічного та соціального розвитку Сумського району на 2014 рік.

             3) Про внесення змін до «Районної програми соціального захисту населення на 2014-2016 роки».

             4) Інші питання.

     З метою попереднього обговорення відповідних матеріалів та проектів рішень із зазначених питань провести засідання постійних комісій:

            04 квітня 2014 року о 9-00 –засідання постійної комісій районної ради з питань соціального та економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів і управління комунальною власністю.

            04 квітня 2014 року о 9-00 –засідання постійної комісії районної ради з питань агропромислового розвитку, регулювання земельних відносин і охорони навколишнього природного середовища

            04 квітня 2014 року о 9-00 - засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, підприємництва, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку, малого і середнього бізнесу.

            04 квітня 2014 року о 9-00 - засідання постійної комісії районної ради з питань соціально-культурного розвитку, соціального захисту населення, сім’ї та молоді.

            04 квітня 2014 року о 9-00 - засідання постійної комісії районної з питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, депутатської етики та регламенту.

            04 квітня 2014 року о 9-30 – засідання президії районної ради.

     На сесію запросити: депутатів районної та обласної рад, виконуючого обов'язки голови райдержадміністрації та заступників голови райдержадміністрації, прокурора району, членів колегії, керівників управлінь та відділів райдержадміністрації, сільських та селищних голів, керівників сільськогосподарських та промислових підприємств, районних установ та організацій, сільських, селищних голів, редактора районної газети «Вперед».

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Голова районної ради Володимир Балицький підписав розпорядження про скликання тридцять третьої (позачергової) сесії районної ради шостого скликання.