СУМСЬКА РАЙОННА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ

  05.12.2012                                                      м.Суми                       №  89

 

Про нагородження   до Дня 

місцевого самоврядування

              Відповідно до ст. 55 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», рішення президії районної ради від 5.12.2012 року, рішення двадцять восьмої сесії  районної ради п'ятого скликання  від 26.02.2010 року « Про систему нагород та відзнак Сумської районної ради», рішення восьмої сесії  районної ради шостого  скликання  від 30.09.2012 року « Про   програму проведення заходів щодо  представництва керівництва та депутатів районної ради в заходах загальнодержавного, обласного, районного і місцевого значення на 2011-2012роки»»,    ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

         1.НАГОРОДИТИ  Почесною   Грамотою Сумської  районної  ради:

         КЛЄЦОВА Михайла Пановича - депутата районної ради -  за довгорічну плідну депутатську діяльність, активну життєву позицію, вагомий  внесок у розвиток територіальних громад Сумського району та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

         БОЙЧИНА  Володимира Михайловича - депутата районної ради -  за багаторічну сумлінну працю в системі охорони здоров'я, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи, вагомий внесок у забезпечення охорони здоров'я мешканців Нижньосироватської територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

         НЕФЕДОВА Вячеслава Михайловича -  начальника  управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації - за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток соціального захисту населення  району, активну підтримку соціальних ініціатив Президента України та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

         СЕВЕРИН Віру Миколаївну - Северинівського сільського голову - за багаторічний  особистий внесок у забезпечення стабільного розвитку соціальної та культурної сфери Северинівької сільської ради,  професіоналізм, зразкове виконання   службових обов'язків та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

         БАБКОВУ Ніну Іванівну -  ветерана місцевого самоврядування - за значний особистий внесок у забезпечення розвитку  соціальної та культурної сфери району, багаторічну і сумлінну працю в системі  освіти району та  з нагоди Дня місцевого самоврядування.

         2.НАГОРОДИТИ  Грамотою Сумської  районної  ради:

         ЧЕРНЕНКА Романа Олексійовича - депутата районної ради -  за   активну громадську діяльність, особистий вагомий внесок у розвиток соціальної та економічної сфери  Басівської територіальної громади та  з нагоди Дня місцевого самоврядування.

         ЦИГУРУ Олексія Васильовича - Верхньосироватського сільського голову - за  багаторічну сумлінню працю, високий професіоналізм,  значний  внесок в  розвиток соціальної і економічної  сфери         Верхньосироватської територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

         ПАНОВУ Валентину Григорівну - секретаря Кекинської сільської ради- за   багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм,   відповідальне ставлення до справи та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

         ГУЙВУ Олександра Вікторовича - депутата Косівщинської сільської ради - за активну життєву позицію, вагомий внесок у розвиток  Косівщинської територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

         САВЧЕНКА Олександра Івановича - депутата Великочернеччинської сільської ради - за активну життєву позицію, вагомий внесок у розвиток  Великочернеччинської територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

         ОСТАПЕНКА Сергія Івановича - депутата Степанівської селищної ради - за активну життєву позицію, вагомий внесок у розвиток  Степанівської територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

         3.Головному бухгалтеру  виконавчого апарату районної ради 

Хроленко О.В виплату винагороди  під Почесні Грамоти районної ради  провести у відповідностідо додатку 6 п.7 рішення двадцять восьмої сесії  районної ради п'ятого скликання  від 26.02.2010 року « Про систему нагород та відзнак Сумської районної ради».

         4.Начальнику відділу з питань організаційного, юридичного та кадрового забезпечення діяльності  районної ради Дробязко О.В.  довести дане розпорядження до  відома причетних осіб.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження  залишаю за собою.

 

 

Голова                                                                            І.В.Бояринова

Ви тут: Головна сторінка ДОКУМЕНТИ Розпорядження голови з нагородження Про нагородження до Дня місцевого самоврядування